Home Home

Pin-Up, o cafenea roz

In Unde ies? , 02 Jul 2008 17:41, (0)

Peisajul varatec de oras are o cafenea super draguta, in centru, roz, cu candelabre dragute si cu o terasa super simpatica si racoroasa. Pin-Up Cafe este o cafenea facuta pe gustul fetelor care adora pin-up-urile, sau care macar au pozat pentru un pictoral mai interesant si care au visat toata viata sa fie la fel de frumoase ca Marilyn Monroe.

pin-up cafe

Cei care vor pot sta inauntru sa se delecteze cu posterele de pe pereti, toate cu un aer de vintage, iar cei care iubesc sa stea afara, se pot bucura de o terasa spaniola. Mie cel putin asa mi se pare, ca aduce cu terasele dragute din Spania. Sau poate cu cele grecesti, inca nu m-am hotarat.

pin-up cafe

Preturile
sunt moderate: cafelele de pe la 6-7 lei in sus, sandvisurile si salatele usoare in jurul a 12-15 lei, berea de la 5 lei in sus, vinurile se invarteau intre 20-35 de lei, existau si cateva deserturi apetisante, din care noi am incercat inghetata asortata (3 lei cupa).

Cei de acolo sunt foarte draguti si merita felicitati pentru decor. Stiu ca nu este chiar cel mai business loc din oras, dar macar este unul frumos. Iar baietii sa stea linistiti ca si ei se pot simti bine, band bere si vizionand un meci, in serile in care fotbalul este rege.
5.0 fluturasi din 5 (5 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol