Home Home

Velvet Underground un loc cu multi cai putere

In Unde ies? , 02 Apr 2008 19:51, (0)

Sau cel putin asa ai zice daca ai sta sa numeri cati cai putere se strang pe copertile de revista expuse pe peste tot, cei de la motocicletele si masinile de la intrare. Ce sa mai, daca mai pui la socoteala si Xbox-ul din colt, mai mai ca il poti uita pe Iubi in Velvet Underground.

vu

Designul este unul intersant si locul este de departe unul dintre cele mai interesante subsoluri din oras. Gandit cu mult stil si decorat pe masura. Da si eu cand am auzit ca e la subsol ma gandeam doar la pivnite intunecate, paianjeni si intuneric, dar iata ca m-am inselat. Locul e super cute.

vu

Cica ar fi inspirat din pop art, de aceea are si banana aia imensa la intrare. Da, e foarte tare sa mergi pe strada si Iubi sa iti arate o banana imensa si sa iti zica acolo mergem.

Velvet Underground a fost idee pornita de la trei actionari iubitori de masini, design si lux. O simpla privire in meniu si deja parca ghicesti ca unul dintre ei este italian, cel putin cand gasesti nume ca Ferrari ascunse in lista cu sandvisuri.

Oamenii nu sunt de fitze, locul este foarte ok, preturile insa sunt mari, asa ca sa veniti pregatiti.Cocktailurile au un pret unic de 20 de lei indiferent de ingrediente, de la Bloody Mary, White Russian, Margarita, Rob Roy, Screwdriver, Sex on the Beach la Kir Royal, Alexander sau Afinity. La cocktailurile speciale (Caipiroska, Bellini, Elisa, Ines, Lady Killer etc.) preturile erau un pic mai mari, 23 lei.

vu

Sticlele de sampanie de 0,75 aveau preturi cuprinse intre 190 (Nino Franco) si 900 (Bollinger), iar o sticla de Chamagne Grande Annee 1999, Bollinger 1,5 Ltd edition costa 2500 lei. Sucurile de genul Fanta/Cola/Sprite au pretul unic de 9 lei si cele naturale de 12 lei ; Smirnoff Ice sau Bacardi Breezer sunt 14 lei, lista de berea incepe cu 10 lei pentru un Ursus la 0,33 si se termina cu o Corona la 16 lei.

Mergeti si incercati, nu aveti ce pierde. Cui nu-i plac oare masinile si bauturile fine?
5.0 fluturasi din 5 (1 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol