Home Home

Paradisul cocktail-urilor sta ascuns la marul lui Newton

In Unde ies? , 17 Apr 2008 12:32, (0)

Deci, mi se pare foarte dulcic faptul ca un loc plin de ispite irezistibile pe baza de alcool sau cafea are ca simbol un mar. Biblic asa. Newton Bar este de neratat, fiind unul din putinele baruri din oras unde lista de cocktailuri este mai cuprinzatoare si gasesti mai mult de trei cocktailuri lesinate.

Locul este perfect pentru o iesire cu amicii, sau mai bine zis cu amicele. Pentru ca da, de cele mai multe ori numarul fetelor il depaseste pe cel al baietilor, care de altfel se dovedesc mai traditionalisti si isi comanda o bere... Iar fetele vor putea sa petreaca ore bune in fata unui pahar frumos decorat care contine un amestec dulce, dulce sau foarte aromat de bauturi.

Adevarat ca trebuie sa mai lucreze la decor, dar barul are o atmosfera placuta. Newton este si un loc perfect de intalnire, atunci cand vrei sa mergi in club. Iti strangi gasca in bar, pierdeti ceva timp impreuna cat sa recuperati zilele in care nu v-ati mai vazut, ca doar in club nu o sa puteti vorbi prea mult, nu?

newton bar

Desi este un cocktail bar, preturile bauturilor chiar nu sunt mai mari decat prin alte parti. Cocktail-urile apple inspired, grapes rule sau classic gravity experiments costa 15 lei, shots sunt 12 lei, long drinks sunt 14 lei, iar cele high energy sunt 19 lei. Pentru ca este un local adresat prietenilor, recomandam Big Volume Fluids aka cocktail la cupa care costa 55 de lei. Ne-am chinuit putin cu el in patru oameni, dar am reusit pana la urma

Cei care au  si-au ratat cafeaua de dimineata pot incerca din bauturile pe baza de cafea, fara alcool  intre 6 si 10 lei, sau cu alcool la 12 lei.  Soferii de serviciu si cei care trebuie sa fie fresh a doua zi de dimineata pot merge pe mana pseudo physics early discoveries, cocktail-uri fara alcool. Berea este intre 6 si 13 lei, apa plata este 5 lei si sucurile  in jur de 6 lei.

Newton Bar este pe J. L. Calderon, Nr. 56;
Telefon: 315 02 17
Orar: luni - vineri 10.00 ultimul client
        sambata-duminica 17.00 ultimul client

Cheitze:
5.0 fluturasi din 5 (3 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol