Home Home

Yellow Bar merge bine cu parul blond

In Unde ies? , 14 Feb 2008 13:14, (2)

Pentru ca se asorteaza, v-ati prins yellow-blond? Hihi, ce glumeata sunt. Yellow Bar este un loc foarte dragut aproape de Universitate unde ies eu cu colegele mele de la facultate pentru ca este fancy asa si nu merge toata lumea acolo pentru ca este mai scumpicel.

Yellow

Ca sa ajungi in Yellow trebuie sa cobori niste scari circulare care te conduc intr-un subsol foarte  cool, decorat cu simboluri asiatice (sunt sigura ca semnul prosperitatii este pus pe peste tot) si au niste super canapele rosii. Da, rosu aprins asa ca un ruj de buze a la Marilyn Monroe. Peretii sunt galbeni si lumina este difuza. Si muzica este ca de club, asa ca de multe ori din Yellow bar fugim direct in club. Hihi.

Yellow

Yellow

Oamenii de acolo sunt super draguti si fac lucruri foarte bune. Adica, cocktail-ul Green Apple este foarte, foarte bun, printre cele mai bune din oras. Si cand fac cafea sau ciocolata calda folosesc lapte, nu lapte condesat sau lapte praf. Eu de multe ori beau apa plata cu lamaie ca am grija de silueta mea, dar m-am mai uitat asa la preturi.

Motto-ul barului este it's all about the cocktails, asa ca lista de mixuri cu sau fara alcool este destul de bogata si cocktailurile ies mereu reusite (la 16 lei cele alcool, 11 lei cele fara). Iar pe langa se mai gasesc si  long drinks (14 lei), shots (11,5 lei), digestive (10,5 lei), tequila (de la 11 lei) si whisky (incepand de la 11,5 lei), bere (de la 7 lei in sus), cafea si sucuri (incepand cu 6,5 lei). Si specialitatile de cafea incep de la 10 lei.

Yellow Bar
Edgar Quinet 10

Telefon: 021 - 310.13.51
Program: Luni 13.00- ultimul client
             Marti-Vineri: 10.00-ultimul client
             Sambata-Duminica: 16.00- ultimul client
4.2 fluturasi din 5 (5 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


Interior dragut si primitor
# pe 12 Mar 2009 la ora 19:43 Sabau Ioana a zis:

Artata super din poze...


cv pentru angajare
# pe 11 Jan 2013 la ora 13:09 Ana a zis:

bica ana-maria roxana
24 de ani
0768 698 730
casatorita(recent)
adresa_str.artur gorovei,nr 7,sector 5,bucuresti
experienta profesionala_turabo cafe ospatar 2007-2008
costa coffee ospatar barman2009-2011
einstein coffe ospatar ianuarie2012-iunie2012
terasa sun sensation ospatar iulie2012-octombrie2012
studii-colegiul industrial dimitrie gusti,profil resurse umane,sector 5,bucuresti
engleza-incepator
aptitudini-seriozitate,punctualitate,stabilitate,corectitudine,sociabila,muncitoare
sper sa ma incadrez in cerintele dumneavoastra!


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol