Home Home

Market 8, un loc cu multe scaune

In Unde ies? , 29 Feb 2008 14:55, (1)

Prima data cand am auzit de Market 8 m-am speriat pentru ca aveam impresia ca ma scoate Iubi la piata! Si eu fac shopping doar la mall. Hihi. Dar m-am inselat eu, era vorba de o cafenea asa draguta, adica mai de fite din centru.

Cum recunosti ca esti intr-un local de fite, chelnerii se poarta frumos doar daca le plac ceasul, geanta, pantofii si telefonul tau/ale lui Iubi. Daca nu le place de tine, atunci o sa iti dai seama instantaneu sau bine, ceva mai tarziu cand vezi ca intarzie comanda.

Locul, este foarte ok. Dupa mi s-a explicat ca este jumatate showroom, jumatate bistro-cafenea. Asa mi s-a explicat de ce nu toate scaunele si mesele sunt la fel si de ce decorul este atat de eclectic (hah, am invatat si un cuvant fandosit cu ocazia asta). PLus ca este mov, foarte mov. Si movul este un roz mai inchis, iar eu iubesc rozul. Deci, nota 10 pentru decor.

market 8

Preturile nu sunt mari. Salatele sunt in jur de 15 lei, printre care si o salata blue danish la 13,40 lei. Produsele de patiserie sunt de la French Bakery. Sa nu uitam de quiche cu diferite umpluturi la 7,9 lei. Pentru cei cu apetit mai sanatos, exista mancaruri gatite in toata regula, majoritatea cu origini italienesti. Am remarcat in special lasagna (la 18,3 lei) si penne alla arabiata (la 15 lei).

Daca s-ar elimina chelnerii cei nepolitcosi si s-ar aduce mai multe accesorii roz ar fi un loc cu 10 pe linie, asa e de mers doar cand vrei sa mai impresionezi pe cineva ca stii locuri cool in Bucuresti.

Market 8
Str. Stavropoleos 8
Tel: 313 41 67
10:00-21:30 (duminica inchis)
Cheitze:
3.66 fluturasi din 5 (3 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


unde e
# pe 12 Mar 2008 la ora 11:25 Andreea a zis:

Adresa la toate barurile astea pe care le promovezi tu aici , ne poti da si noua ca sa stim macar unde le gasim , chiar daca nu au locuri intotdeauna:)


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol