Home Home

Rooms, adica multe camere pentru cafenea, bistro si club

In Unde ies? , 19 Feb 2008 11:28, (0)

Am iesit de curand in Rooms, un club foarte misto asa de fite din centru. Si m-am bucurat foarte tare ca era in centru si nu pe nu-stiu-ce-straduta unde risc sa ma pierd. Clubul/barul, cum vreti sa-i ziceti, arata bine pentru ca este facut intr-o casa veche, reconditionata si bine ingrijita.

rooms

Si da, chiar are mai multe camere ca de aia ii zice Rooms. Hihi. Incaperile sunt decorate tematic, unele mai colorate si indraznete in rosu aprins, altele mai pentru Iubi, sobre si in negru. Dragut este si la nefumatori unde au canapele albe si incapatoare, unde poti sta cu toate fetele la o barfa mica si o apa plata.

rooms

Locul este mereu plin, cel mai bine este sa ai o rezervare inainte deoarece ai toate sansele sa dai peste o petrecere a unor corporatisti veniti sa petreaca la after-work. Ce tare, nu? Adica eu merg la after-party si ei merg la after-work. Hihi.

rooms

Ziua poti sa vii sa mananci o salata sau ceva foarte usor la 30-40 de lei o masa. Iar seara este mai mult club, cu muzica data foarte tare si lume care danseaza peste tot. Preturile sunt maricele, adica o cafeluta cu alcool trece de 10 lei. Cocktail-urile sunt pe la 20 de lei si sucurile si apa plata, pe la 6 lei.

Ahh, era sa uit ca au si o camera cu roz. Si nu numai ca au oglinzi super mari, dar poti sa te aranjezi linistita intr-o incapere doar cu oglinzi. Nu am mai vazut asa multe oglinzi decat la Iubi pe tavan. Hihi.

Rooms
Mendeleev 30
Telefon: 0730 076 667

2.33 fluturasi din 5 (3 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol