Home Home

Asa sunt eu!

In Suflet sensibil, 28 Jan 2008 20:06, (0)

Nu inteleg, dar chiar nu inteleg, oamenii care ii critica pe altii. Mai ales pe mine. Nu-mi place sa-mi spuna cineva ca sunt prea asa sau prea asa, in afara de cazul in care mi se spune ca sunt prea frumoasa. Prea frumoasa pot sa accept. Prea desteapta mi se pare deja suspect.

Sa revenim. Nu inteleg de ce trebuie sa fiu eu ca o bluza din material elastic sa ma mulez pe dorintele altora. Trebuie sa fiu tare si puternica, adica ar fi ok daca  nu mi-as asortat tricoul cu fusta doar ca mi-a zis vreo invidioasa asta? Sau daca m-as vopsi bruneta desi eu sunt blonda pana in adancul sufletelului meu? Asa sunt eu, da? Cine ma place ma iubeste asa cum sunt, nu cum vrea el sa fiu.

Il mai aud pe Iubi cu idei ca ar trebui sa fiu mai ordonata si sa nu cheltuiesc atat de mult in mall. Dar ii place cand vin cu lenjerie noua acasa, cu dantela si floricele aplicate, smecherul! Fetelor, orice s-ar intampla, ramaneti voi inseva! Va spun eu din experienta. Este un mare no-no sa va luati dupa altii. Deci sa stiti de la mine (asta e un mic secret) - daca va schimbati dupa cum bate vantul in mintea lui Iubi al vostru, n-o sa va mai iubeasca asa mult. Da ce esti tu, papusica? Adica da, stiu ca aratam ca niste papusele, dar nu trebuie sa ne comportam ca ele!
4.7 fluturasi din 5 (10 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol