Home Home

Iubiri blonde

In Suflet sensibil, 04 Sep 2007 16:20, (1)

Sunt asa, nostalgica. Ma gandesc asa la toti baietii pe care i-am iubit, adica ce s-o fi intamplat cu ei? Si cu toate promisiunile alea ca o sa fim mereu impreuna, si la batranete? Adica sper sa nu se implineasca, stiu ca nu e frumos, dar cum am descurc eu cu atatia cand sunt batrana, adica nici acuma n-as avea prea mult timp de ei? Iti dai seama cum ar fi ca pe la 60-70 ani, cand oricum ingrijirea tenului o sa-mi ia mai mult, sa am pe langa mine 8..9..asa, cu ei doi 11, a, il uitasem, 12, asa, in clasa XI-a au fost..., da, deci in total, 17, asa, dupa aia... uite, acuma era folositoare matematica aia.

Prea multi oricum. Adica ce-as face cu ei? Adica stiu ca e frumos sa-ti respecti promisiunile, dar in cazul asta e dificil. Nu se poate face ceva sa schimb promisiunile astea, adica Doamne-Doamne sa inteleaga ca s-au mai schimbat niste lucruri si sa stie ca daca ei s-ar fi purtat frumos cu mine ar fi fost altceva? Atuncea chiar credeam asta... adica in majoritatea cazurilor.

Si oare ce mai fac acuma? Saracii, cred ca sufera asa de mult! Toti mi-au zis ca ma vor iubi vesnic, nici nu vreau sa stiu ce e in sufletul lor. Sper sa nu ma urmareasca vreunul pe strada, adica nu sunt in pericol, nu? Stiu, trebuie sa ii sun pe toti sa le spun ca nu ma supar daca se implica in alte relatii, adica n-as putea sa fiu absurda, si eu sunt cu Iubi. Si ca se anuleaza declaratiile alea ca ma vor iubi vesnic, gata. Adica vreau asa sa raman speciala pentru ei, ca eu sunt speciala de tot, dar nu trebuie sa ma iubeasca chiar toti.
4.2 fluturasi din 5 (5 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


:)
# pe 24 Feb 2009 la ora 19:18 Dana a zis:

Tare rau articolul..siteul si tot! Felicitari .Desi sunt blonda..abia acum am dat de siteul asta..asa din intamplare..dar am dat:)) Imi place cam tot ce ai scris..si multe din articole ma reprezinta:) Tine-o tot asa. Tk care


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol