Home Home

Sunt nostalgica

In Suflet sensibil, 03 Jul 2007 17:29, (0)

Ei, si cand te gandesti ca acum niste ani, nu multi, doamne-fereste, imi dadeam si eu pe vremea asta bacul. Ooof! Vorbeam azi de asta cu o fata la cosmetica, isi dadea saraca bacul si trebuia sa arate bine. E de varsta mea, dar a facut liceul la seral, ca a fost ocupata, adica bacul iti ia mult timp, asa.

Daaaa, si sunt nostalgiiiica. Imi amintesc cum m-am dus si eu la coafor inaintea probei orale, ca stiam eu ca e un prof in comisie care apreciaza asta. Dar n-a venit proful ala si vacile alea grase si urate m-au intrebat la romana daca luceafarul era om. Pai cum sa raspund eu la asta, ca mie-mi spusese un baiat ca luceafarul e stea... de fapt, am si o amintire frumoasa de asta, ca incerca sa-mi bage mana sub tricou si-mi arata luceafarul, era atat de timid in liceu, hihi, nu era in stare de nimic, nu stiu ce-o fi facut dupa.

Asa, si acuma eu n-am stiut nimic de luceafarul ala si dupa aia m-au intrebat de unu' Ion, dar ce, ele credeau ca-s usuratica din aia de-i cunoaste pe toti vagabonzii? M-am suparat rau atuncea, da bine ca daduse mama niste bani la protocol, asa ca am luat nota mare la bac. A fost simplu si la scris, ca au venit niste profesori si ne-au dictat rezolvarile, eu am luat 8 ca cica n-am scris corect, ca erau niste greseli acolo.

Ma rog, de treaba profii aia, cred ca si fata de la cosmetica de azi ii cunoaste, ca a zis ca si la ea au venit profesorii aia sa dicteze rezolvarile. I-am zis sa fie atenta cand scrie, dar a zis ca nu e nici o treaba, ca a cumparat si asta. Cam doua milioane mi-a zis ca a dat, adica nu e scump bacul asta, renunti la o bluza de vara si gata! E prost ca pierzi timpul, dar ce sa-i faci. Macar conteaza nota aia sa intri la o facultate, si nu doar particulara, ca am vazut eu ca se poate si la stat.

Aaa, da, la engleza a fost frumos, imi aduc aminte. Eram intr-o bluzita decoltata, foarte draguta, si cu parul umflat, dar in comisie era un prof tare dragut, care m-a pus asa, sa spun replici din filme si eu nu stiam, dar a zis ca nu-mi trebuie, ca lui i se pare ca sunt actrita, asa, de felul, meu.

Am avut asa emotii mari la bac, saraca fata asta, o inteleg, adica nici ea nu stia cum sa se imbrace, cum sa-si faca unghiile, i-am mai spus eu. Ea era mai linistita decat mine, mi-a zis ca oricum ia ea bacul, ca a facut ea niste semne. Cred ca se referea la farmece, nu stiu.

0.0 fluturasi din 5 (0 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol