Home Home

Sfaturi pentru prietena

In Suflet sensibil, 12 Jun 2007 14:44, (0)

Haaai, iubita, nu mai plange, tu! Lasa-l incolo pe nenorocit, tu nu vezi in ce hal esti? Nu mai arati si tu a om, uite, te-ai inrosit, vai, ti-a curs si rimelul! Haaai tu! Pupic? Hihi. Doar nu vrei sa te uratesti plangand pentru un prost, tocmai tu, papusa! Auzi tu, fata, ce nenorocit, sa-ti dea tie papucii asa, care tu esti o scumpete de fata, nu o sa mai aiba el norocul asta niciodata!

Pe bune acuma adica n-avea nici un motiv. Adica, tu, tu chiar nu vorbesti mult! Cum poate sa zica ca esti cicalitoare, adica nici macar Iubi nu zice asta si eu vorbesc mai mult si mai repede ca tine! Bine, da, tu ai vocea mai subtire. Si nu l-ai criticat asa mult cu baietii, ce, i-ai spus doar ca are gulerul de la camasa indoit, ca nu s-a spalat pe cap de doua zile si ca sta si citesti nu stiu ce carti in loc sa te scoata pe tine la mall! Adica nu mi se pare asa grav ca ai spus astea. Mi se pare grav ce spui tu, cum adica sa piarda timpul cu cartile alea in loc sa faceti ceva util? Adica ii ajutau la servici sau ce?

Dar sa spuna ca nu te mai suporta... Lasa, iubita, ca rezolvam noi chestia asta, ne imbracam frumos si iesim numai noua doua in club diseara, ca fetele, lui Iubi ii spun ca dorm la tien ca esti deprimata... pai ce, nu esti? Ca plangi de juma de ora. Ne imbracam noi frumos, in culori vii si haine sexy ca am citit eu in Cosmo ca ajuta culorile, bem coktailuri cu umbreluta, mancam inghetata si cunoastem baieti frumosi! Da, iubita? Si nu mai plange, da, ca peste 4 ore mergem in club si ne trebuie timp sa ne imbracam, sa ne facem parul si unghiile!

Lasa, o sa vezi tu, trece, sigur gasesti altu' mai bun ca el! Asta nici macar nu stia sa se imbrace, tu ai vazut ce mesaje avea pe tricouri?
Cheitze:
4.0 fluturasi din 5 (3 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol