Home Home

Cumparaturile si menstruatia

In Shopping, 31 Mar 2009 15:26, (1)

Mie Iubi imi reproseaza ca pe langa faptul ca as fi PMS-i mai si delapidez cardurile bancare la shopping. Cica e o legatura directa intre cele doua si nu ar veni din extrasul de cont pe care il primeste la sfarsitul lunii.hot

Si am vazut ca niste cercetatori (wow, exista cate un cercetator pentru orice, inclusiv shopping hihi) care au zis ca in perioada pre-ciclu femeile simt nevoia sa compenseze deficitul emotional, sau cum i-o zice, si sa faca cumparaturi in draci.

Cica nu isi pot controla emotiile si ca sa se simta mai bine prefera sa apeleze la sesiuni intense la shopping. Uite de ce zic eu ca cercetatorii astia nu stiu ce zic, toate blondele stiu ca desi e fun sa iti iei hainute noi, sa mergi la mall e foarte stresant, stai la coada, nu au marimea ta (deci cate femei extra small sunt in oras?) si nu inteleg ca tu vrei o bloza roz chiar daca ei au modelul ala doar pe negru.
0.0 fluturasi din 5 (0 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


colectia proprie de bratari
# pe 23 Jun 2009 la ora 23:55 InstinctIS a zis:

Va puteti intregi colectia proprie de bratari, cercei sau ceasuri, alegand dintr-o gama variata de modele de accesorii, in functie de vestimentatia aleasa, de la magazinul online InstinctIS. Aveti posibilitatea de a va bucura de o explozie de culoare si energie, prin accesoriile oferite de InstinctIS.


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol