Home Home

Telefoanele cu sclipici sunt si in Romania. Cine mai vrea un Vertu roz?

In Shopping, 22 May 2008 17:48, (0)

Stiti sau nu ca mi-am cautat telefon acum ceva timp. Mie imi placea tare mult Vertu, ca tocmai ce fusesem in Paris si vazusem la o pustoaica de paispe ani unul cu diamante roz. Dar nu am avut timp sa trec sa imi iau unul, fiind foarte ocupata cu shopping-ul pe Rue de Rivoli.

Si la noi nu il aveau. Dar acum, cum ma plimbam prin centru pana la magazinul de bijuterii preferat, am fvazut in vitrina telefonul mult visat. M-am prins ca era el pentru ca sclipea in soare si eu cu ochelari fumurii si tot am fost putin orbita de lumina lui.

Asa ca nici nu am stat pe ganduri, am intrat in magazin si imediat am cerut sa vad toate modelele pe care le aveau. Iar nu am avut noroc, nu aveau nici unul cu diamante sau macar cu cristale Swarovski. Uf, si deja imi facusem mari sperante ca le iau fetelor fata diseara...

Oricum, dupa ce m-am uitat putin, m-am decis sa il intreb pe Iubi daca mi-ar sta bine cu unul auriu, desigur ca era din aur, duh! Desi se pare ca pretul de 56520 de lei nu i-a picat prea bine, dar ma descurc eu cumva. Macar pe asta sa-l primesc daca nu gasesc unul roz! Dar o sa mai astept, ca sigur o sa il aduca si pe cel cu diamante roz.

Daca va intereseaza un Vertu, aflati ca se gaseste la o bijuterie de la Universitate (nu dau nume, ca nu este frumos) si ca cel mai ieftin este 16125 lei, dar este tare anost si insipid, nici nu merita sa te uiti la el, iar cel cu spatele de piele costa 18000 de lei. In caz ca nu stiti ce sa cereti cadou de ziua voastra.
3.83 fluturasi din 5 (12 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol