Home Home

Scuterul mic rastoarna traficul mare

In Shopping, 09 Apr 2008 09:10, (1)

M-am decis sa lupt contra traficului. Si momentan optez pentru un scuter. Vroiam sa aleg bicicleta, dar am tot felul de problema cu lasarea ei in siguranta si in plus imi este atat de frica sa pedalez in trafic. Mi se pare nebunie curata. Pana nu fac trasee pentru bicicliste in tot orasul, aman.

scuter

Ei, se poate spune ca am vrut scuter si pentru ca am vazut unul superb, roz si cu piele de crocodil. Absolut adorabil! Este varianta perfecta pentru mersul prin oras, chic si util. Momentan am vazut un Aprilia, Scarabeo (deci, aici vroiam sa fac referire la Cleopatra, dar nu s-ar fi prins toate blondele care este legatura scarabeu-Egipt-Cleo si am renuntat).

scuter
Nu-i asa ca e dragut?

Pretul unei astfel de bijuterii este in jur de 1.000 de euro, dar daca chiar vrei poti gasi si o oferta SH, intre 400 si 750 de euro, in functie de vechime si uzura.

Acum, cine stie un instructor bun?
5.0 fluturasi din 5 (1 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


am si eu unul
# pe 24 Mar 2009 la ora 12:53 gabytzu a zis:

am si eu un aprilia scarabeo si sunt foarte multumit de el...fuge la 85-90....dar problema la el daka ii gripezi motorul piesele sunt skumpe.......asfalt uskat:X:X:X salutari ku farurile


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol