Home Home

Pantofi de tango

In Shopping, 24 Apr 2008 18:42, (0)

Fac dansuri ca sa slabesc armonios si pentru ca ma face sa ma simt libera. Simt cu elimin toate energiile in pas de dans, mai ales intr-un tango alert, un mod subtil de a avea o confruntare cu Iubi. 1,2, 1,2 ... si tot asa.

Si am gasit o pereche de pantofi de dans superbi. Pentru ca nu poti dansa mereu in incaltaminte sport si pentru ca in viata reala nu te apuci sa dansezi salsa sau tango incaltata in slapi. Si sunt superbi asa roz cum sunt. Si cu negru, ca sa fie eleganti.

Sunt din piele, costa 310 lei si arata bine din orice unghi. Ceea ce este perfect pentru ca eu mereu am avut probleme cu profilul din stanga. Sau era dreapta?

Este o placere sa dansezi pe tocuri inalte, toate femeile adevarate ar trebui sa faca asta!
Cheitze:
3.0 fluturasi din 5 (2 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol