Home Home

Nu toate fetele au punctul G!Folositi colagen!

In In pat cu Iubi, 03 Apr 2008 20:09, (1)

Vai, ce veste trista! Credeam ca stim totul despre punctul G (daca nu stim de unde vine G si unde e punctul, dam click aici) si uite aucm s-au gasit cercetatorii sa ne spulbere iluziile! Cica nu toate femeile ar avea punctul G! Si eu care credeam ca nu toti barbatii stiu sa-l gaseasca... sa nu fie problema la ei?

Mi s-ar parea foarte trist sa fie adevarat. Fetele alea chiar trebuie sa simuleze... mereu? Mie nu-mi prea vine sa cred. Prefer sa dau vina pe barbati!

Studiul (ce studiu e ala cu 9 femei? Era vreuna blonda?) ala zice ca femeile care au orgasme vaginale (adica profunde...) au zona respectiva mai mare, mai dezvoltata. Pai eu am... si totusi nu are unde sa fie mare, adica eu sunt foarte slaba, n-ar avea loc? Oare spatiul chiar e relativ?

Conteaza marimea zonei.. de acolo. Mult. Pentru asta s-au inventat injectiile cu colagen, sa o mareasca. Ca la buze sau ca la riduri. Se injecteaza colagen... sa se intinereasca tesutul? Efectul dureaza cateva luni, apoi alta injectie, daca a fost placut in perioada respectiva. :) Si cercetatorii (altii ca prima data) spun ca orgasmele devin mai puternice si mai lungi.
Cheitze:
3.0 fluturasi din 5 (4 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


parerea mea
# pe 14 Apr 2009 la ora 23:39 AiEnma25 a zis:

al dracu muist.doar i-o sug.o are mica.


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol