Home Home

O tastatura roz doar pentru mineeee!

In Blonzisme, 13 Nov 2008 19:28, (4)

Mi-au zis fetele de la cosmetica de o tastatura (chestia asta urata in care imi rup unghiutele cand ma supar ca Iubi nu-mi raspunde pe mess cand ii dau pupici) roz, doar pentru blonde. Vai, ce m-am bucurat! In sfarsit se gandeste cineva si la noi, ca ne e greu cu tehnologia asta si ca sunt prea multe butoane pe ea. Multe si nu stiu ce fac toate. Enter... unde?

M-am dus si eu pe saitul ala cu tastatura, dar nu merge acuma. Cred ca vreo blonda a varsat cocktail pe site, cum am facut eu cu leptopu' lu' Iubi, ca nu mai merge. Dar am gasit-o eu si in alta parte, ca sunt fata desteapta si stiu sa folosesc google.

tastatura

S-au gandit la toate! Au facut si taste speciale, pentru ca noi, blondele, suntem speciale si avem nevoie de atatea lucruri doar pentru noi! Uite, la Enter-ul ala urat scrie Yes, I want it, la Delete scrie Ooops (asa fac si eu cand folosesc tasta aia), S e SOS, shoes on sale si asa mai departe. Are si taste speciale pentru emoticoane, ce draguuut! 

Eu as face o tasta speciala si pentru Iubi, una pentru manichiura, una pentru spa, una pentru pupicii aia mari din mess, una pentru audible alea pentru cand e Iubi in sedinta, sa se mai relaxeze si el si una pentru barfe pe scurt cu cele mai bune prietene.

Ce simpla si frumoasa e viata acum, sa mai zica vreo blonda ca nu sunt prietenoase calculatoarele astea!

4.82 fluturasi din 5 (28 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


Comentariu nou
# pe 25 Nov 2008 la ora 15:45 babyPink a zis:

sunt bruneta:)) iar eu nu am gasit-o pe alt site.unde?:(


hihi
# pe 06 Dec 2008 la ora 23:37 ales.s a zis:

si eu vreauuuu:x....de unde imi pot comanda???rasp pls


Site
# pe 07 Jan 2010 la ora 20:32 TigerAnaMaria a zis:

http://keyboardforblondes.com/


Comentariu nou
# pe 01 Jun 2010 la ora 13:49 Aneta a zis:

E foarte frumoasa. Vreau si eu una.


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol