Home Home

Daca Paris poate, atunci si eu vreau sa ma fac presedinte!

In Blonzisme, 30 Oct 2008 18:53, (0)

Mai blonda ca niciodata, abia ce am venit de la noul mall, m-am pus pe gandit nitel. Si cum miroase a campanie electorala pe aici. Sau hai sa o spun pe sleau, am vazut eu ca blondele isi gasesc usor locul in politica, cum face scumpa de Elena Udrea. Eu vreau sa ma fac presedinte.

Sunt sigura ca as putea aduce numai beneficii tarii. Daca ar fi dupa mine toti am avea o viata'n roz, nu am avea probleme cu parcarea pentru ca as eradica masinile si as pune calesti trase de cai albi, ca in povesti. As umple orasul de cluburi ca sa aiba toata lumea unde iesi. Schimb ceaiul de la ora cinci cu apa plata de la ora cinci.

As pune o lege care ii obliga pe oameni sa zambeasca atunci cand sunt in public, asta este pentru a creste optimismul. Si as planta flori. Cainii vor avea limita de inaltime, 30 de centrimetri. Schimb si tinuta de serviciu, ca negru e non-culoare. Si vorbesc cu toti prietenii mei sa nu ne mai luam masina noua anul asta si sa investim in viitorul copiilor, cumparandu-le iPhone, ca sa isi poata descarca temele de pe Internet mai usor.

Apoi, daca Paris Hilton poate, eu ce am? Ne vedem in campanie, pasarelelor!

3.33 fluturasi din 5 (3 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol