Home Home

Blonda ex Machina: Blonda din televizor!

In Blonzisme, 30 Jun 2008 15:14, (0)

Presupun ca era inevitabil sa ajung vedeta de televiziune. Este unul din principiile de baza ale fizicii.Cauza si efect. Cauza: sunt blonda si desteapta. Efect: vor sa ma vada cat mai multi oameni pentru ca sunt o blonda desteapta. Dar deoarece toti trebuie sa incepem de undeva, nici eu nu incep prin a-i uzurpa tronul Andreei Esca, desi as putea! M-am angajat ca figuranta la televiziune, ca doar este jobul perfect pentru cine se pricepe sa stea intr-un colt si sa arate dragut vreo cateva ore.

Si eu pot foarte bine sa stau intr-un colt, sa arat frumos si sa tac malc. De aceea ma iubeste Iubi asa de mult. Nu a fost deloc greu sa ma inscriu la agentia de casting si sa primesc primul meu job, sau gig cum se zice in lumea show biz-ului. Trebuia sa stau in spatele unei anumite actrite romanesti (nu spun cine doar ca e bruneta, inalta si poti sa o folosesti pe post de pluta pentru ca e practic gonflabila) intr-o cafenea in timp ce ea isi spunea cu mare greutate replicile.

Prin mare greutate a se intelege ca o scena de 10 minute a tinut trei ore sa se filmeze. Asa ca am stat, si am stat, si am mai stat. M-am jucat la mobil, am mazgalit pe servetele, mi-am rearanjat machiajul in cateva zeci de combinatii, am suflat baloane in frappe, am zambit frumos, m-am jucat cu suvitele blonde, m-am facut ca citesc o carte si asta in 10 minute... Restul de doua ore si 50 de minute am incercat sa rezolv un sudoku. Ce joc oribil!

Treptat treptat, figurantii si figurantele s-au saturat de asteptat si au zis sa se intoarca la vietile lor. "Ce amatori" mi-am zis eu. La sfarsitul zilei de filmare, ramasesem numai eu pe post de figurant asa ca am primit toti banii de la toti asa-zisii mei colegi.

Asa cum am spus, nimeni nu se pricepe sa stea degeaba ca mine... si sa arate bine in timp ce o face. Am impresionat producatorii prin profesionalismul meu blond si poate maine voi primi un rol minuscul pe care nimeni nu-l va tine minte. Sau poate cineva il va tine minte...
4.0 fluturasi din 5 (4 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol