Home Home

CV sau care mai e viata mea...

In Blonzisme, 20 May 2008 13:42, (0)

Trebuie sa-mi pregatesc CV-ul pentru ca nu poate sa ma prinda vara fara un loc de munca. Doar munca slabeste si nu pot sa ma duc pe plaja daca nu sunt cat se poate de slaba. In plus, vacanta la mare e si mai dulce daca vine dupa o perioada de efort sustinut. Deci scot CV-ul de la naftalina si-l pregatesc pentru un make-over.

Deci fetele, CV-ul este oglinda spre sufletul tau. Prin urmare trebuie sa exprime cat mai multe despre tine si sa sara in evidenta. Nu cred ca trebuie sa va spun ce culoare trebuie sa aiba, nu? Al meu e roz cu stelute in coltul de sus, pentru ca si eu sunt mandra ca o stea. Pentru ca CV-ul sa ofere o experienta senzoriala integrata, atunci presar si putin parfum pe pagina. Nu pun feromoni decat in cazul unor joburi de manager, sa vada angajatorul ca am people skills, chiar daca doar in varianta olfactiva.

Acum, ce sa scriu in CV. Pai in primul rand voi minti la data nasterii, macar din principiu. Trebuie sa ma obisnuiesc, chiar daca sunt tanara si fertila in momentul de fata. Cu cat ma obisnuiesc mai devreme cu atat mai bine, ca doar nu vreau sa-mi scape data nasterii adevarata cand ajung sa am peste 30 de ani.

La educatie trec Cosmopolitan, Elle, Vogue, postul Romantica, Euphoria si site-ul idieta.ro, mentorii mei in viata. Ultima pe lista este facultatea mea plicticoasa pe care am absolvit-o ca sa nu-mi ia tati inapoi masina.

Ce sa trec la experienta... Pai cred ca trebuie mentionat ca ma aflu la al cincilea meu ciclu karmic, si prin urmare am cinci vieti intregi de experienta. Intr-o viata am fost vanator pentru tribul meu, in alta viata am fost creator de peruci la curtea lui Ludovic XIII, deci poti sa spui ca lucrez bine cu animalele si am o mare atentie pentru detalii.

La Hobby ma trec pe mine pentru ca eu sunt cel mai mare hobby al meu. Si e foarte distractiv. Ar trebui sa infiintez si un club... ca sa pot pune in CV: 'talent orgnaizatoric'. Nu ca nu as avea deja asta... Doar uita-te in poseta mea, fiecare ruj si fard este la locul lui prestabilit.

La cate aptitudini am, cred ca ar trebui sa finalizeze CV-ul cu un mic haiku, ca sa arat ca am si suflet de artist:

"Nu am ce face
Poezia nu ajuta
  Angajeaza-ma!"

4.4 fluturasi din 5 (5 ziceri)
1 2 3 4 5 Fluturas



Ce zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!



Trebuie sa inceapa cu http://





text html



*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?




Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!



Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol