Home Home

E clar se poarta eco!

In Blonzisme, 07 Apr 2008 21:25, (0)

Eu tot zic, profitati acum cat inca mai e la moda sa fii eco. Ca dupa deja o sa strige lumea dupa voi ca ati pierdut sansa sa fiti la moda. Uite deja se tin si licitatii pentru haine ecologice.Verdele este noul roz!

Ca sa fii in trend trebuie sa porti haine verzi, decorate cu floricele. Imprimeurile trebuie sa aiba mesaje ecologice, de tipul in verde arati mai cute sau 100% naturali, mosteniti de la mama. Si dupa trebuie sa renuntati la plimbarile cu masina care polueaza mult. Sau bine, macar sa plantati o panseluta in gradina ca sa se compenseze.

eco

Hah, vedeti eu cand v-am zis, nu m-ati crezut. Eco este mai la moda ca un telefon de fite.Mi-as lua si eu un tricou din banner din ala de revista, dar cred ca pana atunci o sa aleg doar hainele din bumbac ecologic. Incepem cu inceputul ca asa este frumos.
Cheitze:
0.0 fluturasi din 5 (0 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol