Home Home

M-am facut PR-ita

In Blonzisme, 07 Apr 2008 21:39, (0)

Nu stiu ce m-a apucat, dar cred ca am luat-o de la Moni. Adica, sa tot stai asa sa ai grija de tine si de Iubi devine monoton, se rutineaza. Si am decis sa fac ceva, asa ca am vorbit cu o prietena care a vorbit cu o prietena care a mai vorbit cu o prietena sa ma ajute cu un job. Prietenele la nevoie se cunosc!

Plus ca nu vroiam sa zica lumea ca am luat job-ul doar pentru ca sunt cu Iubi. Ei, si de azi am inceput sa lucrez in PR. Stiu, nu va asteptati, nu? Adica, cine a mai auzit de blonde la PR?

E job-ul perfect. Trebuie sa arat dragut. Sa vorbesc cu oamenii. Sa zambesc frumos. Sa trimit mailuri. Sa raspund la telefon. Sa organizez evenimente. Sa vorbesc frumos de companie. Pai, asta faceam si inainte pentru Iubi, adica fac PR de ani de zile!

Si m-au obligat sa port uniforma asta insipida, ca altfel nu pot sa-i zic. Jur, ca lipsa de culoare ma deprima si acum inteleg de ce toti oamenii care lucreaza la birouri arata asa scortosi, e din cauza costumelor alora!

costum
nu-i asa ca pantalonii astia ma fac sa par mai grasa?

Dar nu-i problema, ma descurc ca doar sunt fata mare. Nu renunt asa usor, imi iau doza de culoare folosind lenjerie roz! Hah, sa te vad acum corporatie cum incerci sa ma mai transformi in robotel in costum.

Dar, am facut o greseluta mica, mica, mica. Am trimis un comunicat astazi (primul meu comunicat, iupi) si am scris adresa site-ului gresit. Asa ca daca ati primit mailul de la mine, puneti va rog frumos, frumos un a la inceput, dupa cei trei de veveve. Altfel, ajungeti la niste africani care strang fonduri pentru a construi o fabrica de procesat banane.

Merci
Cheitze:
3.75 fluturasi din 5 (4 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol