Home Home

Women behind bars: Blondele din inchisoare nu trebuie sa fie singure!

In Blonzisme, 25 Apr 2008 12:01, (1)

Vorba cantecului, fetelor. All you need is love. Este adevarata pentru oricine, chiar si fetele care intr-un moment de slabiciune au gresit si au ajuns dupa gratii. Se intampla, ca doar toate se intampla sa avem zile cand vrem sa scapam foehn-ul in cada in timp ce Iubi face baie. Da, we've all been there, doar ca unele dintre noi chiar l-au scapat.

Dar nu meritam sa ne petrecem viata in singuratate amara din atata lucru. Cine stie... poate iubi o merita! De aceea ma bucur ca si pentru fetele din inchisoare (blonde, brunete, roscate) exista un site de matrimoniale, ca sa nu ramana singure. Womenbehindbars ne ofera a doua sansa de care poate nu avem nevoie, dar e bine sa stim ca exista.

Fiecare fata vine cu propriul profil in care scrie tot ce ne intereseaza despre ea, inclusiv data in care este eliberata din inchisoare. Nu scrie motivul pentru care au ajuns in inchisoare, dar nu cred ca este asa de important. Indiferent ce ar fi, dupa ce si-au ispasit pedeapsa, inseamna ca in ochii legii sunt din nou nevinovate. O criminala in serie este la fel de nevinovata ca oricine altcineva. Si merita sa fie iubita pentru cine e.

Cand citesc mesajele emotionante ale acestor fete, pe cuvantul meu ca-mi plange sufletul pentru ele. Iata doar o fata, Melissa, de 24 de ani care are 5 copii. Cata iubire trebuie sa tina in suflet... pentru ca recunoaste ca toti copiii ei au tati (nu precizeaza daca sunt tot cinci la numar) si nu are nevoie de inca un parinte. Doar de cineva care sa o iubeasca pentru cine e ea.

Melissa, te inteleg sora mea intru blonzime. Si sper sa-ti gasesti un Iubi al tau, care sa moara... de dragul tau adica.
2.66 fluturasi din 5 (3 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


Salut Dragos Novac !
# pe 03 May 2008 la ora 12:37 O alta blonda a zis:

Frumos blog !


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol