Home Home

M-am facut PR-ita II: Eu si echipa mea

In Blonzisme, 14 Apr 2008 20:44, (0)

Deci nu ai ce cauta in PR daca nu esti team player. Daca nu esti o persoana dispusa sa imparta tot ce are mai bun cu ce au altii mai putin bun. Nu cred ca este doar cazul meu. Stiu cate ceva despre asta pentru ca lucrez asa de bine cu echipa mea...

Avem o relatie bazata pe intelegere si scopuri comune. Cornel intelege ca nu pot sa fac newsletter-ul joi seara pentru ca aceea este seara mea de spa, si nu pot lipsi... asa ca-l scrie el.. Bogdan intelege ca nu pot sa invat Excel si Microsoft Access pentru ca nu pot sa stau prea mult in fata calculatorului pentru ca imi stric ochii... asa ca-mi face el tabelele. Aurelian intelege exact cum imi place mie cafeaua si ca nu pot sa-mi expun mainile delicate la substantele nocive din Axion, prin urmare imi spala si cana.

George intelege ca mi-este greu sa ajung la degetele, asa ca-mi face unghiile de la picioare cu oja. Cumparata de el bineinteles, dupa sfaturile mele. Si eu il inteleg pe George care are un festis pentru picioare si acum de ce sa nu-l las si pe el sa se simta bine. Doar pentru asta sunt colegii de echipa. Sunt o persoana atat de generoasa cu timpul si picioarele mele.

In cele din urma, seful meu intelege ca nu poate avea o fata de PR cu cearcane la ochi si mai bine vin dupa-amiaza cand sunt odihnita si vesela, asa cum imi sta mie bine. Doar nu se supara nimeni daca intarzii putin. Nu-i ca si cum exista o taxa pentru asta.

Aceasta este echipa mea si sunt foarte mandra de ea, pentru ca impreuna lucram spre acelasi scop. Sa fiu eu cat mai superba si mai blonda.

PS: Nu-i ciudat ca eu sunt singura fata din echipa? As vrea sa ma inteleg mai bine cu fetele din firma, dar ele lucreaza tot timpul. Ce plictisitor.
5.0 fluturasi din 5 (1 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol