Home Home

Cura de slabire cu haine

In Blonzisme, 02 Apr 2008 11:33, (0)

Mi-a venit asa, o idee. Cum sa nu mananc mult? Stiu eu ca trebuie sa mananc asa, putin si numai anumite lucruri, dar v-am mai spus, mi-e poftaaaa! Ideea asta ca "ma ingras" e asa, pe termen lung, ma gandesc ca dupa doua felii de tor sigur ajung la sala, asa ca nu-i o tragedie. Apoi o pap pe a treia.

Am gasit solutia! Ma imbrac mereu, dar mereu, in haine foarte stramte si foarte mici! Mai ales in oras, dar si acasa. Asa, cand am burtica umflata ma uit in oglinda si nu-mi place deloc de mine!

mulat

E urat, dar foarte urat sa am o bluzita scurta, care lasa sa se vada abdomenul meu de obicei plat, acum umflat. Sau o rochita mulata care sa fie ca un balonas la mijloc. Plus ca mi-e mai usor sa (cum zicea Bruneta cuvantul ala?) vizualizez (asa) cum prajiturile se transforma in aripioare daca locul e dezgolit. Hainele mulate sunt motivationale!

Si acasa ma imbrac tot asa, ca ma gandesc ca daca mananc mult si se vede, Iubi n-o sa ma mai considere sexy! Ce ziceti, fetelor, functioneaza?
5.0 fluturasi din 5 (1 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol