Home Home

Blondele sunt femeile perfecte

In Blonzisme, 12 Mar 2008 15:08, (0)

Eu mereu am sustinut ca sunt perfecta si acum am si dovada. Nu sunt in cu totul de acord cu cele spuse in articol, mai ales cand vine vorba de raportul greutate-inaltime, dar este foarte adevarat ca in rest e adevarat.

Blondele sunt femeile perfecte. Stiu ca cel mai mare atu al lor este acela de a-i face pe barbati sa nu se rusineze cu veniturilor lor, pentru ca altfel si-ar cumpara singure gentutele si pantofiorii. Iar ego-ul barbatilor trebuie satisfacut direct proportional cu golirea cardului.

In plus, numai o adevarata lady blonda stie cand sa poarte ochelari. Adica cine altcineva stie sa isi asorteze costumul de profesoara la perfectie, decat o blonda? Si in plus, ochelarii fac bine la ochi si este bine sa ii porti ca sa iti protejezi ochii.

Si evident ca blondele nu trebuie sa stie sa gateasca, ele trebuie sa stie sa se miste bine si sa aiba la indemana numarul de telefon de la un restaurant care livreaza si acasa. Asta pentru ca blondele sunt perfecte si pentru ca sunt descurcarete.

Cheitze:
3.66 fluturasi din 5 (3 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol