Home Home

Nu fi pufi ca te umfli!

In Blonzisme, 18 Feb 2008 18:37, (0)

Vai, ce frig a fost zilele astea! Cred ca de aceea toate fetele erau asa bosumflate si cu buzele tuguiate. Eu le-am zis prietenelor mele sa nu mai fie asa pufi, adica asa umflate in obraji ca o sa zica lumea ca sunt grase. Va dati seama ce urat ar fi? Sa creada lumea ca sunt grase?! Fetelor nu mai faceti botic ca nu va sta bine! Zambetul slabeste.

Eu am fost numai un zambet zilele astea, desi in sinea mea plangeam ca nu pot sa imi scot noua fustita la o plimbare in cafeneaua mea preferata. Uf.
Cheitze:
1.33 fluturasi din 5 (3 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol