Home Home

Of, tehnologia asta!

In Blonzisme, 31 Jan 2008 16:38, (1)

Iubi are multe telecomenzi. Si eu nu stiu ce fac toate si mereu rade de mine cand incerc sa dau drumul la televizor cu telecomanda pentru aer conditionat si nu merge. Hahahaha, ce amuzant. Oricum, eu nu ma pricep prea bine la tehnologie si mie nu-mi trebuiesc atatea telecomenzi, ca ma descurc si fara ca de-aia mi-a dat Dumnezeu doua maini.

Oricum, Iubi a primit de la prietenii lui din strainatate telecomanda asta nesimtitoare. Hahaha, ce amuzant. Cica telecomanda pentru femei, dar sic, na, ca nu merge. Cred ca nu era setat pentru blonde, evident si merge doar pentru casnice ca avea acolo spala si fa de mancare. Si eu nu fac asta asa ca nu mergea. Na, teapa.

telecomanda

Hah, puterea mintii blonde este deasupra celei a unei telecomenzi


Cheitze:
3.71 fluturasi din 5 (7 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


Comentariu nou
# pe 01 Feb 2008 la ora 18:34 Ciprian a zis:

N-ar strica o telecomanda din aia dar care chiar ar functiona...


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol