Home Home

Sa emigrez?

In Blonzisme, 09 Oct 2007 14:55, (0)

Deja m-am plictisit. Aceleasi magazine, aceleasi marci de haine, putine masini ca lumea, asa, sclipicioase. Si in cluburi vin toti uratii, tu, adica unii sunt draguti da au cate o proasta agatata de bratul lor, ce sa le mai faci? Adica le mai zambesc eu asa, dar sar scorpiile alea ca le fur iubitii. Parca ele nu-si arata bretele de la sutien lui Iubi al meu, na! Asa, deci ma gandesc sa plec.

Nu stiu daca sa-l iau si pe Iubi cu mine, adica poate e mai bine sa intalnesc pe altcineva acolo, ca de Iubi m-am cam plictisit. Daaaa... Cata lipsa de imaginatie, imi aduce numai trandafiri, n-a auzit si el de altceva! Plus ca nu mi-a mai cumparat o bratarica de o luna si asta inseamna ca nici el nu ma mai iubeste asa mult! Ma mai gandesc, poate il chem mai tarziu daca nu apare totusi cineva mai dragut si mai bogat ca el.

Acuma, nu stiu unde sa ma duc, fir-ar sa fie! Eu m-as duce la Paris, bineinteles, dar nu stiu daca mai am loc in lumea modei. Plus ca ma enerveaza Statuia aia a libertatii a lor, are o rochie asa urata.  Primisem o oferta pentru Italia, dar toata lumea merge in Italia, si apoi cum sa merg intr-o cizma? Adica cizmele sunt frumoase, dar chiar asa sa locuiesti intr-una e prea complicat. In Anglia e frig si oricum nu stiu cum as putea trece oceanul iar in Grecia e doar vacanta, adica acolo toti sunt turisti si eu vreau un loc serios unde sa muncesc. Totusi, italienii mi-ar placea asa, ca au stil, daca ma gandesc mai bine, dar am auzit ca englezii sunt mai bogati. Bine, dar sunt toti batrani si asta nu-mi place la ei.

Aaaa, stiu in ce tara sa imigrez! Ma duc pe Coasta de Azur! Stiu eu ca acolo sunt toate vedetele si sigur o sa ma invite sa joc intr-un film. In costum de baie sunt chiar irezistibila, nu ar avea cum sa ma refuze cineva! Stiu si ce costum de baie sa-mi iau la mine, am unul perfect, e roz cu cristale Svaroschi, mic de tot, asa cum se poarta. Oare e nevoie de viza pentru Coasta de Azur? Si care e capitala, sa stiu sa ma interesez la ambasada...
Cheitze:
3.2 fluturasi din 5 (5 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol