Home Home

Barbatii se sperie de femeile frumoase

In Blonzisme, 12 Sep 2007 10:05, (0)

Auzi, draga, ce tampenie! Adica numai barbatii se pot gandi la asa ceva, doamne-fereste, nu pot sa cred! Cum adica tu sa se sperie barbatii de femeile frumoase? Adica oamenii normali, adica femeile, se sperie de lucrurile urate sau foarte scumpe, dar niciodata de cele frumoase, cum ar fi sa ma uit la o pereche de sandale superbe si sa incep sa plang de frica?

Adica nu stiu dar atitudinea asta a barbatilor ma sperie! Ma sperie ca se sperie de femeile frumoase, pentru ca si eu sunt o femeie frumoasa, chiar foarte frumoasa, si nu vreau sa se sperie nimeni de mine, adica deja imi fac probleme! Barbatii astia sunt o specie ciudata. Daca esti urata sau nemachiata, nici nu se uita la tine, dar daca esti prea frumoasa se sperie si fug. Cine sa-i mai inteleaga, draga?

Cum ar fi sa ma sperie pe mine barbatii frumosi? Sau aia bogati? Doamne-fereste, niciodata nu s-ar putea intampla asa ceva. Eu acuma ce sa fac, sa fiu mai urata? Trebuie sa vorbesc cu Iubi, ca avem o problema. Inseamna ca Iubi e foarte speriat de mine si asta ar fi ingrozitor! Dar stai, ca Iubi nu pare deloc speriat... vai, ce gand mi-a venit! Oare nu ma considera frumoasa de nu se sperie asa ca ceilalti?
4.0 fluturasi din 5 (5 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol