Home Home

Cercetatorii japonezi au recunoscut: e roz!

In Blonzisme, 21 Aug 2007 13:44, (0)

Iuuuuubiiiiii! Vino incoace repede, ca ne certam! Ma bati la cap de atata timp sa mai las incolo hainele, bijuteriile, psetutele, sandulutele, pantofiorii, cizmulitele, bluzitele, fustitele, ciorapeii, machiajele, oja, pernele... bine, bine, ma refeream la tot ce am eu ROZ! Stiu ca tot ce am eu e roz, nu incepe iar sa ma critici, ca sunt furioasa si uite iti dau cu enciclopul in cap. Enciclopedia, asa, ca si ea e fata.

pink
asa, pe fotografia asta am luat-o de pe un sait. Asta.

Deci ma enervezi. Mereu razi de mine si de tot ce am roz (da, stiu ca tot!) si imi zici ca sunt o barbie super. Superficiala imi zici??? Deci tu nu intelegi, nu intelegi, da? Rozul e la femei o remiza din era preistorica. Reminiscenta, cum zici tu. Asa, si ce daca nu stiu ce e era preistorica, e atat de evident ca e ceva important! Deci uite, citeste si tu aici ca creierul nostru are un program roz. Si ca e normal ca femeie sa-mi placa rozul, da? Au zis cercetatorii japonezi si tu vorbesti mereu de ei cand te intreb daca se poate ceva. Mai satii ca te-am intrebat daca se poate inventa un aparat care sa-ti aduca asa, ca prin magie, ce haine vrei tu, sa apara nu stiu, intr-o cutie? Si tu ai zis ca nu, dar ca lucreaza cercetatorii japonezi la asta, deci si tu ai incredere in ei!

Ce nu inteleg eu e altceva, adica daca noi suntem programate sa ne placa rozul, ce-i cu toate fetele alea imbracate in negru de prin oras, adica negrul e urat, mai merge o fustita neagra la o bluza roz, dar doar atat! Adica n-as concepea niciodata sa ma imbrac in negru, da ce, vin de la inmormantare? Sau culorile alea de pamant, verde, maro, sunt oribile! Stiam eu ca rozul e de baza! Iubi, sa nu te mai aud ca comentezi!
Cheitze:
0.0 fluturasi din 5 (0 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol