Home Home

Vacanta

In Blonzisme, 31 Jul 2007 13:36, (0)

Auzi tu, vrea Iubi sa plecam in vacanta si sunt asa de fericita! Ma tot intreaba unde vreau sa merg si eu i-am zis Paris, dar in capitala, nu asa, in vreun orasel de pe acolo. I-am zis ca vreau si eu sa intru acolo in lumea modei, sa cunosc niste creatori celebri sau cine stie, poate sa ma angajez ca manechin daca ma vede vreun fotograf celebru pe strada.

Dar Iubi ar vrea mai mult la Roma, ca cica sunt mai multe de vazut, zice el si de Vatican. Iubi cred ca a luat-o putin razna, eu stiam ca Vaticanul e o tara mica, ce treaba are cu Roma? Aaa, probabil se refera la scaunul ala sfant, o fi prin vreun muzeu acolo. Se numea tot Vatican scaunul ala, nu? La Roma nu sunt asa multe magazine, adica e plin de ruine, nu, unde sa faca magazine, in gropi? Bine, na, stiu ca si in Bucuresti sunt gropi, dar Iubi ma tot bate la cap cu ruinele alea.

Nu stiu draga unde sa merg. Iubi nu vrea sa ma duca intr-o insula din aia cu vedete si cu yachturi, ca cica e prea scump si e plictisitor. Un zgarcit draga! Iti dai seama daca prefera ruinele alea. Mai zicea ca sa mergem in Spania, da' ce-am, ca doar nu-mi plac capsunile, si oricum Spania e peste ocean si mi-e frica sa merg pana acolo!

Eu vroiam si in Grecia, adica mi-a zis o fata de la cosmetica ca a fost acolo si a stat la un hotel unde era masajul inclus in pret si asta ar fi foarte frumos. Iubi zice ca mergem in Grecia doar daca vizitam ruinele de acolo, pe cuvant ca a innebunit! Ce o vrea sa vada la niste pietre si la niste blocuri cazute? Sa se duca pe Lipscani sa vada acolo ruine, vai ce ma enerveaza, nici nu pot sa trec pe acolo ca mi se infig tocurile in lemnele alea! Nu vreau sa am tocurile infipte si in vacanta, mai ales ca acolo trebuie sa ma imbrac frumos!

Adica doar n-o sa umblu in vacanta in papuci, nu? Deja am niste sandalute cu tocul cui numai bune de plimbat prin Paris, adica acolo si strazile sunt ca un podium de moda, sunt sigura! Numai ca nu stiu unde o sa-mi fac parul, vai ce mi-ar placea sa vina si coafeza cu mine!
5.0 fluturasi din 5 (2 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol