Home Home

Sport: cate calorii arzi la Pilates?

In Beauty & Dieta, 13 May 2008 17:45, (1)

Nu este foarte bine sa tii doar dieta, indicat este sa faci si miscare. Iti tonifici muschii si iti modelezi corpul ca sa arate asa ca de zeita greaca (vin din vacanta in Grecia si am ramas putin fermecata de statui). Desigur, ca arzi calorii facnd aproape orice, dat unghiutele cu lac, coafat parul sau probat tinutele pentru iesitul la mall. Toate astea puse la un loc fac in jur de 100 de calorii.

Daca numai condusul pana la sala te scapa de 30 de calorii, iti dai seama ca mersul pana la sala te scapa de mult mai multe, cam de cinci ori pe atat. Si daca te apuci sa faci si exercitii cand stai de vorba cu fetele la sala si mai afli ultimele barfe, mai dai gata in jur de 250 de calorii facand Pilates.

Daca faci un mic calcul o sa vezi ca ai reusit sa arzi in jur de 500 de calorii in doua, trei ore. Si cand te gandesti ca mai ai restul zilei la dispozitie, mai ca iti permiti sa furi un  cubulet de ciocolata. Totusi, nu ceda tentatie! Acum vine vara peste tine.


3.5 fluturasi din 5 (6 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


vreau sa slabesc
# pe 08 Dec 2008 la ora 14:07 denisa a zis:

datimi o reteta de slabit si saituri de ex fizice va rog


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol