Home Home

Ciocolata amaruie - Direct de la natura pentru a ta cura!*

In Beauty & Dieta, 15 Apr 2008 22:54, (0)

Vai fetelor, eu nu sunt rasista decat in privinta ciocolatei. Ciocolata alba, yuck! ciocolata amaruie si neagra... YAY! Asta pentru ca nu-ti face bine ciocolata alba sau cu laptic. Efectul benefic al antioxidantilor continuti in mod natural de ciocolata este anulat din cauza laptelui.

Ciocolata amaruie este mult mai buna, este desertul cel mai bun pentru blondele care vor sa ramana suple fara sa renunte la tentatiile dulci. Doar este facuta din plante, deci vine de la natura. Deci nu are cum sa dauneze! Bineinteles, toate otravurile si veninurile tot de la natura vin... dar ele nu au gust la fel de bun, deci nu am de ce sa-mi bat capul cu asta.

Am citit eu pe net ca ciocolata amaruie este la fel de benefica precum o leguma! Pentru ca ea contine flavonoizi (antioxidantii pomeniti mai devreme), substante care odata absorbite de organism, iti scad presiunea sangelui si fac bine la inima.Flavonoizii se ascund in boaba de cacao, iar din moment ce ciocolata amaruie are concentratii mai mari de cacao atunci logic, elementar si DUH!-rific, are mai multi flavonoizi. In vremuri recente, companiile producatoare de ciocolata si bombonele si-au perfectionat procesul de fabricare a ciocolatei, astfel incat sa-si pastreze 95% din flavonoizi.

Daca te streseaza iubitul sau seful, atunci mananca o bucatica de ciocolata amaruie. Dar sa nu cumva sa o imparti cu catelul pentru ca ciocolata amaruie este foarte periculoasa pentru catei. Poate sa le provoace infarct daca mananca prea multa!

Ciocolata amaruie se poate consuma in timpul dietelor si regimurilor pentru ca are efect de reducere a colesterolului. Bineinteles, asta daca nu te indopi ca o purcica. Ca in orice alta problema dietara, mai putin e mai bine! N-ar trebui sa fie o problema pentru ca oricum ciocolata amaruie este foarte satioasa si din doua bucatele te saturi. Cu putin poti sa faci foaaarte multe. Sper ca si Iubi o sa inteleaga asta intr-o zi...

*Hihi. Sunt asa o poeta...
4.5 fluturasi din 5 (2 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol