Home Home

Machiaj: cum sa aplici tusul

In Beauty & Dieta, 04 Mar 2008 19:18, (0)

Tin minte ce probleme aveam inainte la aplicarea tusului. Aveam impresia ca iti trebuie talent la desen ca sa poti face liniutele alea asa micute, finute si de efect care sa iti alungeasca ochii, sa le dea contur si sa te faca asa super eleganta ca Cleopatra. Ce sa mai, tusul era rau!

Sfat: nu exagerati cu tusul, e doar pentru seara si ocazii mai speciale cand trebuie sa ai un machiaj de efect. Daca il porti zilnic si cand te duci pana la piata dupa mere verzi, atunci o sa isi piarda din efect.

Tusul de pleoape ofera definire si este folosit pentru machiaje mai dramatice (nu de drama queen, ci de efect). Este foarte adevarat ca trebuie sa ai mana sigura si ca vei consuma un tub doar pentru a exersa miscarea, dar la sfarsit vei fi la fel de buna ca orice make-up artist.

1. Pune-te in lumina. Doar vrei sa vezi ce faci, nu?
2. Stai la o masa mai inalta care iti permite sa sprijini cotul pe ea. Asta este un truc care sa iti ofere stabilitate mai mare.
3. NU trage de pleoapa in lateral, ci ridic-o de sub arcada. Tine ochiul usor intredeschis.
4. Traseaza o linie de la interior la exterior dintr-o singura miscare lenta dar precisa. Nu-i problema daca nu iti iese din prima, mai exerseaza. Dupa ce te vei obisnui cu aplicarea tusului poti sa faci o linie discontinua din trei liniute micute, spre interior, pe mijloc si spre exterior pe care sa le unesti la sfarsit.
5. In functie de ce look vrei sa obtii poti sa faci linia din interior mai subtire, poti sa iti faci o codita mai lunga in exterior usor curbata in sus. Pentru un look de efect poti face codite lungi si complicate, a la Cleopatra.

Daca iti intra tus in ochi, clateste-ti ochii cu multa apa calduta si urmeaza indicatiile de pe ambalaj. Decat sa iti strici ochii, mai bine inlocuieste tusul cu un fard inchis aplicat cu o pensula subtire, mai usor de aplicat, chair daca nu are acelasi efect.

Iar acum exista tus in toate culorile, inclusiv pe roz. Hihi.
5.0 fluturasi din 5 (10 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol