Home Home

La multi ani, Tom Cruise, prima blonda a Scientologiei

In Barfe, 03 Jul 2008 13:53, (0)Tom, draga. Iti urez un calduros "La multi ani" astazi, cand implinesti XX ani. Stai linistit, nu ti-as spune varsta in public. Eu sunt blonda, tu esti scientolog. Nimeni nu ne intelege... dar noi trebuie sa ne intelegem intre noi. Adica nu sunt nebuna de legat speciala ca tine, dar tu ai cateva miliarde de dolari si eu nu. Si respect asta la cineva atat de dezaxat. Ceva ceva tot faci bine.

Oh nu, nu da din cap dezaprobator asa. Tom, eu te stimez ca nimeni altcineva. Si eu as fi vrut sa-mi incep cariera de actrita dansand in izmene prin sufragerie. Tu ai facut asta pentru sute de milioane de fete care sufera de frustrare sexuala. Eu o fac doar pentru iubi. Dar nu este vorba numai de lucruri pe care le pot invata de la tine. Ci si lucruri pe care tu le poti invata de la mine.

Adu-ti aminte cand ai facut videoclipul ala despre scientologie si nimeni nu stia despre ce aberai in el. De multe ori cand eu deschid gura (ca sa vorbesc) nimeni nu stie despre ce aberez dar cu toate acestea le retin atentia pe o perioada nelimitata de timp. De ce? Pentru ca sunt blonda bineinteles. Ce are nevoie biserica ta este de niste reprezentanti mai blonzi, ca intre tine, Katie si John Travolta, sunteti prea multi bruneti cu cateva doage lipsa.

Asta este sfatul meu si daca nu ma crezi, poti sa consideri ca Xenu a vorbit prin mine. Nanu, nanu.

4.66 fluturasi din 5 (6 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol