Home Home

Nunta Andreei, cu shaorma

In Barfe, 30 Jun 2008 17:34, (0)

Of! iar a fost o alta blonda in centrul atentiei, desi eu sunt cea care merita toate florile, bomboanele si posetele lumii! Andreea Banica s-a maritat (asa, si?) si toti ziaristii astia s-au tinut de rochia ei sa vada ce face. Ce sa spun, adica eu zic ca o blonda e mai interesanta cand e singura, adica nu singura, dar nu prinsa asa, oficial. Adica nu sunt invidioasa, dar mie zau ca imi sta mai bine in alb!

Auzi, tu, sa se duca ea sa manance shaorma la Dristor si sa murdareasca limuzina! Tu, dar e inadmisibil! Tu nu stii cate calorii are shaorma? Yuck! Deci nu pot sa cred ca ti-ai inceput viata de nevasta cu o bomba calorica, o sa te ingrasi de in doi ani nu te mai recunoastem! Adica, daca vroiai sa faci ceva wild, puteai sa dansezi la bara, dar shaorma este inadminisibil!

Foarte prost a fost si cu invitatii, adica vezi si tu cum s-a imbracat Cerebel ala? Mi-ar fi fost rusine sa-l primesc, adica a scapat de la circ? Foarte urat! Data viitoare sa ai mai multa grija, mai ales ca actualul sot nici macar nu stie sa daseze ca lumea!
4.5 fluturasi din 5 (4 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol