Home Home

Alina, Ginger si Hugh

In Barfe, 12 May 2008 13:29, (1)

Ooof, ce copilarie au si vedetele astea si ce-ar face bietul Froid daca ar auzi ce spun ele. Alina Plugaru, blonda, sexy si neastamparata, zice ca in copilarie ii placea sa-si pedepseasca prietenii. Ii pedepseste si acum, ca o fetita rea ce este. Adica in functie de rol, ca sunt sigura ca are si replica "am fost o fata obraznica, pedepseste-ma cum stii tu mai bine" dar si "ce baiat rau, o sa te pedepsesc cum stiu eu mai bine".

Ginger, o alta blonda din industria dezbracata, e tare mandra ca socrii ei se uita la filmele unde cu talent presteaza. Fata se duce acasa si parintii sotului o apreciaza pentru cum a facut boogie-boogie cu un alt baiat, dar niciodata cu negri. Nu ii inteleg pe oamenii astia cu prejudecati rasiale, dar poate e vorba totusi de o treaba de complexe din partea sotului, si el muncitor in acelasi domeniu. Oare ii selecteaza partenerii lui Ginger pe criteriul marimii?

Hugh Hefner, marele iepuras de la Playboy, a trecut de la blonde la brunete (blasfemie!). Ultima cucerire a virilului de 82 ani este o bruneta frumusica ea asa, dar eu zic ca tot se ascunde o blonda in interiorul ei.
5.0 fluturasi din 5 (1 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


blog
# pe 12 May 2008 la ora 14:02 bagamare a zis:

ciao blonda. frumos designul blogului. o sa mai revin. numai bine.


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol