Home Home

Jojo, Oprescu, Demi si parul lui Moni

In Barfe, 20 May 2008 14:42, (0)

Vaaaaai, Jojo, cum poti sa nu te dai o saptamana cu deodorant? Dar dus macar sper ca faci, nu-i asa? Bine ca nu se simte mirosul prin televizor, ca nu-l mai las pe Iubi sa se uite la Divertis, unde apari si tu. Te inchizi in casa, sper, nu te duci la sala si mai ales la mall, ca e grav atunci, adica poate ne intalnim si nu as vrea. Adica e bine, ca asa am aflat si eu raspunsul la dilema aia cu "romancele o fac de cinci ori mai rar", e vorba de deodorant, nu? Ma si speriasem, credeam ca e vorba de shopping sau mai stiu eu ce, ca deja eram complexata.

Sa nu te intalnesti cu Sorin Oprescu la mall! Eu pe el il votez, ca merge la mall cu familia, adica eu de-abia il conving pe Iubi al meu sa mearga cu mine, ca zice ca se plictiseste. Ii trebuie si lui o campanie electorala si stie ca numai asa poate castiga votul meu. Tot Oprescu zicea si de autostrada aia suspendata in Bucuresti, vai, ce dragut ar fi, dar oare trece pe la toate mall-urile?

A venit Demi Moore la Bucuresti, voi va dati seama ce dragut? Poate ne vedem la cumparaturi, tare mi-ar placea sa ne imprietenim, sa-mi povesteasca de fosta ei relatie cu Tom si sa-mi recomande niste magazine, desi ea nu se imbraca exact cum imi place mie.

Moni s-a saturat de tunsoarea ei, adica aia nici macar tunsoare nu e, e un par lung si gata. Vrea sa-si schimbe ceva la coafura. Moni draga, sa fim sincere, ca intre fete. Tu, in sufletul tau, esti o blonda autentica. Esti blonda perfecta, esti un model pentru noi blondele. Esti blonda din varful tocului pana la bijuteriile cumparate de Iri, hainele stramte si sclipicioase sau poseta pe care ti-ai pus-o in cap pe post de palarie. Fii sincera cu tine, FA-TE BLONDA!
5.0 fluturasi din 5 (4 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol