Home Home

Fashion victim - un nou sens

In Barfe, 27 May 2008 17:03, (1)

Ahhh! Chestia asta rimeaza cu blasfemia, sacrilegiul, uciderea zeilor si toate cele. Eu care numar zilele, orele, minutele si secundele pana cand voi putea sa vad filmul Sex&The City, ca doar de-aia mi-am facut rezervare de saptamana trecuta, sunt nevoita sa suport un nou atac la adresa blondelor.

Carrie Bradshaw decapitata este ca apa plata cu calorii, ca salata verde cu ulei in ea si ca ciocolata dietetica cu nuci! Stiu, este moartea tuturor lucrurilor sfinte. Stiam ca invidia ii face pe oameni sa actioneze intr-un mod nesabuit, dar chestia asta este deja prea mult pentru puterile mele de simpla blonda.

Incredibil ce le trece oamenilor prin cap, incredibil! In loc sa ma ajutati sa fac o petitie care sa aduca filmul mai devreme pe ecranele noastre sa nu fiu nevoita sa fac fire albe pana la sfarsitul lunii mai, unii se tin de glume legate de adevaratele fashionista. Unii oameni nu stiu ce este sfant pe lumea asta, tendintele in moda, vedetele si suvitele blonde!
5.0 fluturasi din 5 (1 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


MAGAZIN ONLINE AVON
# pe 07 Mar 2009 la ora 13:53 Avon.ro a zis:

COMENZI ONLINE AVON www.CatalogAVon.com este un magazin virtual dedicat tutoror celor care utilizeaza produsele cosmetice marca Avon. Cosmeticele AVON se livreaza in toata tara pe baza comenzilor on line. Cadouri si reduceri suplimentare pentru clientii fideli! . Doresti sa ai un venit suplimentar? Atunci doar aici poti sa te inscrii ca REPREZENTANT AVON . Pentru mai multe detalii click www.catalogavon.com


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol