Home Home

Amiran, Moni si Adriana

In Barfe, 16 Apr 2008 12:18, (0)

Fetelor, CINE E Amiran? Cica e un domn foarte dragut cu fetele tinere si frumoase ca noi, foarte generos. Unei fete de 18 ani (e legal, da?) i-a cumparat un Lamborghini, sa aiba fata cu sa mearga la liceu. Nici macar Iri nu e asa de generos! E cam urat galben, dar treaca de la mine, reuseste ea sa se asorteze cumva. Sunt tare invidioasa, eu de ce n-am Lamborghini roz? Sau macar o masinuta roz ca mine? Asta de exemplu.

Moni, de suparare ca ea n-are Lamborghini, intra in politica. Fata, ce tare, o sa fii cea mai frumoasa de acolo! Bine, poate te iei putin de par cu Elena Basescu dar, iti spun eu si stiu ce vorbesc, esti mai buna ca ea! Moni o sa se implice in scaderea impozitelor la prezentarile de moda, in legalizarea pedofiliei relatiile cu diferente mari de varsta si de inaltime si in distribuirea gratuita catre populatie a apei plate cu lamaie pe post de paine. O sa aiba grija si de taxele din Bamboo si o sa legalizeze purtarea posetutelor pe post de caciulite. Ce bine, ca si eu am de multe ori dilema asta!

Adriana Bahmuteanu aka Bahmu umbla in sutien prin magazin. Macar de-ar avea ce sa arate, o vanataie de la pliciul lui Prigoana ar fi tare sexy, va zic eu! Asa, din poze, nu se vede nimic, sunt dezamagita.
4.0 fluturasi din 5 (2 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol