Home Home

Anna Lesko intre Poponet si Stanjenel

In Barfe, 10 Apr 2008 19:25, (1)

E tare frumos sa fii curtata de barbati tineri si cunoscuti. Dar totusi, cred ca ar trebui sa tragi linia si sa spui ca ai si tu niste limite. Adica, te faci de rusine in presa daca stai prea multu cu oameni cu nume stagance. Poponet? Stanjenel?

Vai, aproape inacceptabil. Stiu ca sunt cool baietii, dar Anna Lesko ar putea alege orice barbat din tara (doar a fost prietena lui Irinel Columbeanu o perioada) si cu toate acestea alege oameni cu nume de parti anatomice sa fie cunoscuti ca prietenii ei.

Zici ca e un banc prost zis de copiii de cinci ani. Anna iese cu Stanjenel si e stanjenita! Hahaha. Anna se tine de Poponet!
1.0 fluturasi din 5 (1 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


come on...why?
# pe 12 Apr 2008 la ora 19:04 Raluca Hippie a zis:

O cunostinta de familie era, pe numele de fata, Covrig si dupa casatorie a devenit Gogoasa... but then again- what? Daca e baiat bun poa' sa-l cheme si Poponet...


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol