Home Home

Chiloteii unor blonde, Andreea Balan vs Giselle Bundchen

In Barfe, 03 Apr 2008 18:31, (0)

Stiu, toata lumea i-a vazut. Era si greu sa nu-i fi vazut, au fost mai mediatizati decat venirea lui Bush si curcubeul ala de care tot zice el acolo (apropo, imi zicea cineva ca curcubeul e simbolul gay-ilor, sa aiba vreo legatura?!). Oricum chiloteii aia chiar meritau atata presa si zvonistica. Sunt super cute.

Filmuletul il gasiti aici. Iar chiloteii daca ii vreti pe bune, adica sa ii luati voi si sa reinterpretati scena acasa pentru iubi al vostru, iata ca ii puteti gasi aici*. Se spune ca rosu este culoarea pasiunii si ca atrage mereu atentia. Iar blondele arata cel mai bine in rosu. Cand nu arata demential in roz desigur :)

Si nici nu am epuizat bine subiectul ca o alta blonda, de data aceasta mai mare ca faima, super frumusica Giselle Bundchen sta cu funduletul pe afara.

Ok, am inteles ca se poarta anul asta hainele trasparente si ca Andreea Balan a avut un mic accident in fata camerelor, dansa frenetic pe acolo, dar deja pantalonasii astia taiati sunt asa anii '80, ca nici mama nu i-ar considera a  fi la moda!

Of, of. Sa inteleg ca este luna chiloteiilor la vedere? Pe mine m-a invatat mama sa fiu decenta, nu asa cu danteluta la vedere toata ziua-buna-ziua.

*via
3.0 fluturasi din 5 (1 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol