Home Home

Barfe - Ce mai citim si ce citeste Andreea Raicu!

In Barfe, 17 Apr 2008 11:50, (0)

In miez de noapte, Andreea Raicu nu-l inghite pe Capatos. Vai, nu te gandi la prostii! Ma refer la Capatos si la talkshow-ul lui puturos.. sau patratos... sau cum s-o numi. Pai daca Andreea nu-l place eu de ce sa-l plac. Dar ce ma surprinde este ca Andreea spune ca ar prefera sa citeasca o carte decat sa se uite la TV. Adica a invatat sa citeasca!? Bravo ei. Cine spunea ca femeile nu au ambitie... Ma intreb insa ce citeste la ora aia ca doar nu sunt chioscuri deschise sa se duca sa citeasca un Cosmo. Cosmopolitan intra la carti nu, ca doar e destul de groasa. Peste 100 de pagini!

Oana Zavoranu este o bruneta din varful extensiilor si pana la unghiutele ojate ale picioruselor. Ea este prea temperamentala si colerica pentru a mai face emisiuni inregistrate si o sa semneze contract numai cu postul TV care-i acorda o emisiune in direct. Nu stiu cine a mintit-o la OTV si i-a spus ca a fi foarte colerica si foarte temperamentala este un lucru bun. La atatia nervi pe care si-i face, toate cremele din lume nu o s-o ajute la 40 de ani cu ridurile de expresie. Si cand se uita in oglinda nu vede o inregistrare, si se vede pe sine, in direct si baba!Si ca tot am adus vorba de brunete... cea mai tare dintre toate vine in Romania, Demi Moore, actrita care m-a invatat cum sa slabesc prin aerobica si striptease. Ca sa nu mai spun ca si-a tras un sotior cu vreo 20 de ani mai tanar decat ea. Da, putem invata multe de la ea, fetelor. More Moore, va rog! Dar e foarte ciudat, pentru ca o sa joace intr-un film bazat pe o piesa de teatru de papusi. Demi... o papusa? Recitific, Demi mai papusa ca mine?
3.5 fluturasi din 5 (4 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol