Home Home

Britney se intoarce!

In Barfe, 14 Apr 2008 12:46, (0)

Chiar asa, draga, Britney cica vrea sa-si schimbe imaginea la care a pus suvita blonda cu suvita blonda, dar fara lenjerie, in ultimul timp. Se apuca fata de concerte, adica asta inseamna ca nu se mai sinucide, nu? Acum se pregateste din greu pentru un turneu muzical, merge la sala, renunta la droguri. Dar si eu merg la sala si nici nu ma droghez, ce e asta mare lucru?

Nu s-a cumintit ea de tot, adica uite ca a avut si un accident cu masina, oare de ce? Uite ca si vedetele fura, chiar si Britney. Nu fura ele doar inimile barbatilor, dar si obiecte asa, din magazin.

Si mai vrea si sa adopte copii chinezi. Adica inteleg ca sunt multi si are de unde, dar eu am auzit ca drepturile omului sunt pentru toti, chiar si pentru cei din China. Stiu ca ei nu le prea respecta, Iubi e foarte revoltat ca lui ii place Dalai Lama (eu nu l-am auzit niciodata cantand) si zice ca e o problema acolo. Eu zic ca Britney sa se mute in China cu copiii, ca poate i-ar face bine sa nu i se respecte o perioada dreptul de a se droga! Strica tenul, nu din alt motiv, ati vazut cum arata Amy Winehouse?
0.0 fluturasi din 5 (0 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol