Home Home

Jordan - o blonda cu avion roz!

In Barfe, 05 Mar 2008 12:43, (2)

Iuuuuuuuubi! Vreau si eu un avion ROZ! Jordan, pe care o mai cheama si Katie Prince, fotomodel, actrita, scriitoare... ma rog, vedeta am vrut sa zic, isi ia avion roz! Tu iti dai seama ce frumos va da el pe albastru??? Pasarile de pe cer o sa moara de invidie cand o sa zboare o blonda ca ea cu avion roz bombon si o sa le cada penele, da!

jordan

Sunt asa de invidioasa. Vreau si eu avionul meu personal, care sa aterizeze unde vreau eu, adica sa nu mai fie nevoie sa ma duc cu taxi-ul de la aeroport la mall-ul din mai stiu eu ce oras! Ce dragut ar fi sa parcheze Iubi avionul in fata la Prada, vaaai!

Fata asta vrea sa piloteze singura, e foarte tare! Daca imi iau avion sau mai bien zis daca-mi ia Iubi avion o sa invat si eu sa conduc avionul, cat de greu poate sa fie? Si o sa ma duc unde vreau eu si n-o sa ma mai puna nimeni sa-mi arunc parfumul din poseta la aeroport, nenorocitii!

 Singura mea mare problema e cum o  sa-si dea lumea seama care-i avionul meu si care-i al ei, ca amandoua o sa fie roz?!
2.33 fluturasi din 5 (3 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii


One answer:
# pe 16 Mar 2008 la ora 11:31 Raluca Hippie a zis:

Pai ia-ti si tu avion pe alta nuanta de roz :D

Vreau si eu un avion, de orice culoare o fi, si nici macar nu tin neaparat sa fie al meu personal, am doar o dorinta mica mica de tot, si anume: eu merg la scoala cu autobuzul in fiecare zi din Drumul Taberei -Raul Doamnei pana in centru. N-am acum pretentia sa ma duca avionul tot drumul, dar daca ma ia de la Favorit si ma lasa dupa Eroilor eu ma declar multmita. Cine circula la 7 dimineata pe la Razoare stie de ce :p


Tare
# pe 30 Jul 2011 la ora 19:57 Jennifer a zis:

Da pe ea cum o cheama?!


Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol