Home Home

Paris Hilton se cearta cu hip hop-erii

In Barfe, 06 Feb 2008 17:45, (0)

Deci, pe mine m-a invatat mami sa nu ma joc cu baietii de cartier ca sunt neseriosi si ca fac prostii. Si eu mereu am ascultat-o pe mami. Si nici lui Iubi nu-i plac, ca el asculta doar Shopenhauer toata ziua.

Povestea este ca fata asta Paris Hilton, de care mie imi place ca este blonda, draguta, slabuta, se imbraca in roz, merge des la solar si este foarte la moda, s-a cam facut de rusine in timpul unui concert din asta de hip hop. Si asta doar din cauza cantaretului 50 cent (asta ca sa vedeti ca este jumatate de om, daca nici macar cat un dolar intreg nu face si dolarul e mai mic decat euro) care s-a simtit complexat de prezenta ei stralucitoare.

Pai da, normal! Cum sa nu preferi sa te uiti la draguta de Paris in loc sa stai sa asculti pe cineva care canta chestii cu cuvinte urate, stiti voi injonctiuni despre mama si decedatii din familie. La noi nu s-ar intampla niciodata asa ceva pentru ca noi nu avem Paris Hilton la noi, dar oare juma de centi din astia sunt?
3.5 fluturasi din 5 (2 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol