Home Home

Revelatii platinate despre PR

In Barfe, 21 Sep 2006 12:23, (0)

Draga, ia uite ce am primit la birou! Nu, tu, nu e... hihihihi, ce crezi tu, hi, nu, nu, esti nebunatica astazi, tu! Nu, tu, uite ce am primit noi, fetele, la birou. Prin posta, tu!

penis verde cu margele lol
Click pentru... a o vedea mare :)))

Tu, era ca un fel de felicitare, asa. Fetele ziceau ceva de "material promotional" si PR la siteul asta... Da, tu, era reclama! Da, da, la site. Uite ce idee au avut fetele de-acolo, sa ne trimita.... hihihihi, obiectul, din carton verde cu margelute pe el. Nu glumesc, tu! Hihihi!

Are si mesaj, tu. E foarte profund! " Doar pentru asta, nu inseamna ca trebuie sa conduca!" Tu, nu se refera la condusul de masina, nu? Oricum, am avut o revelatie. Asa e! Nu trebuie sa conduca!

Oricum, nu ma mai inteleg asa bine cu Iubi. Ne-am cam racit. Si uite, siteul se adreseaza femeilor singure. Si eu ma simt cam singura. Asa ca, da, am hotarat ca trebuie sa fiu puternica, frumoasa, minunata, in-te-li-geanta! Sa incerc lucruri noi (hihihi, imi place finalul de aici)! Sa-mi dau demisia! Sa fiu cu job sau fara job? Daca ma casatoresc inseamna ca sunt minus, da? Oricum, trebuie sa-mi stabilesc un nivel de demnitate! Cam cat peste nivelul marii?

O sa iau eu "materialul". Cred ca il pun in rama! Tu, e de colectie, uite, arta! Altfel... de ce ar fi verde?
0.0 fluturasi din 5 (0 ziceri)
1 2 3 4 5 FluturasCe zic unii

Ai un COMENTARIU de comentat?
*

*

Sa stii ca nu las pe nimeni sa vada adresa ta. Nici macar mie nu-mi place spam-ul!Trebuie sa inceapa cu http://

text html*

Scrie aici cuvantul de mai sus.. ca sa vad ca nu esti un robot din ala nesuferit!


Cugetari blonde
Daca ploua la mare, atunci ploua si la munte?
Ce-i al meu e al meu!
Nu vreau sa par egoista, pentru ca eu chiar sunt o fata buna la suflet, dar ce e pe saitul asta imi apartine mie. Adica sunt de acord sa-mi cititi gandurile, adica textele (ca nu stiu cati paranormali sunt printre voi), imi place si ma bucur tare mult ca ma iubiti si chiar ca ma urati, dar atata, da? Nu vreau sa-mi vad articolasele pe alte saituri, ca ma supar tare! Articolelor mele le sta bine aici si eu stiu asta, ca sunt pasionata de moda! Le sta bine imbracate in roz si cu floricele, cum e desenat saitul asta, sa nu prind pe nimeni ca le ia, ca n-ati vazut voi blonda furioasa! De aia uite pun un ©, adica, daca nu stiti, copyright. V-am pupat!Harta blondeiMemoriiBanereFiduriBlogrol